TIK PIZZA picos kepamos karštoje, malkomis kūrenamoje krosnyje! Taip greitai kepdama pica iškepa, bet nesudžiūna !
TIK PIZZA ruošiamų picų pagrindui, naudojame kietagrūdžių kviečių miltus. Tai itin vertinga kviečių rūšis, dažniausiai naudojama itališkiems makaronams ir picoms gaminti. Deja, Lietuvoje jie neauga, todėl juos atsivežame tiesiai iš pačios Italijos. Tai labai svarbu, nes, priešingai nei mums įprasti kvietiniai miltai, kietagrūdžiai turi didelį kiekį baltymų, mineralų ir kitų būtinų maistinių skaidulų. Tie, kuriems teko laimė paragauti tikros itališkos picos, neleis sumeluoti, kad jos pagrindas kitoks!
TIK PIZZA gaminamoje picų tešloje praktiškai nenaudojami jokie riebalai - ji kildinama natūraliu raugu, todėl nemeluojame sakydami, kad ji sveikesnė ir maistingesnė už įprastą picų tešlą.
Picos pagrindas dengiamas tik 100 % natūraliais trintais pomidorais.
Naudojame ne riebaus sūrio gaminius, o minkštą, aukščiausios kokybės standartus atitinkantį mocarelos sūrį
Mūsų naudojami kumpiai ir dešros neturi skonio stipriklio ir taip pat yra vežami iš Italijos
Mūsų firminė pica TIK PIZZA yra pagardinta specialiu trumų padažu, kuris picai suteikia nepaprasto aromato - BŪTINAI IŠBANDYKITE!